Vélemények erről: Germixil

 • Dániel
  Soha nem gondoltam volna, hogy parazitákkal fertőződhetek meg. Egy hónappal ezelőtt kezdtem rosszul lenni, fájni kezdett a gyomrom, és a végbélnyílásban viszketés jelent meg. Teszteket teljesített, megerősítette a paraziták jelenlétét. A Germixil oldalon vettem. Pár nap múlva az egészségi állapot javult.
  Germixil
 • Hanna
  Találtak helmintákat a fiamon. 10 éves. Az orvos gyógyszeres tablettákat írt fel, de ezek nem segítettek. A Germixil weboldalon rendeltem. Egy hét múlva a tünetek eltűntek. A tablettákat naponta kétszer vették be, és bőséges mennyiségű vízzel mosták le.
  Germixil
 • Dávid
  A lányom parazitáktól betegedett meg. Kezdett szeszélyes lenni, gyenge étvágya. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a népi módszereket, és megrendeltem egy természetes készítményt Germixil a weboldalon. A csomag 3 nap alatt megérkezett, a weboldalon fizettem érte. Egy hét tanfolyam után minden ment a gyerekkel.
  Germixil
 • Zsófia
  40 éves vagyok. Egy évvel ezelőtt nagyon rosszul lettem, azt hittem, hogy megmérgeztem, de 2 hónapig nem tudtam felépülni. Az oldalon megrendeltem a Germixil terméket. A gyógyszert a postára szállították, a fizetést ott reprodukálták. Meglepett, hogy az 5. napon sokkal jobban éreztem magam. Nem számított rá. Egy hónapot töltöttem ital mellett, és úgy döntöttem, hogy tartok egy kis szünetet. Tökéletes állapot!
  Germixil
 • Balázs
  A Germixil egyedülálló parazitaellenes szer. A természetes összetétel használata biztonságos. Évente iszom kapszulákat megelőző intézkedésként, és remekül érzem magam! Ha kipróbálta a gyógyszertári lehetőségeket, és ezek nem segítettek, akkor azt javaslom, hogy ne pazarolja az időt, és kapszulákat rendeljen a gyártó honlapján.
  Germixil
Felhasználói értékelés Germixil
4
12